Fer política és estar al carrer


  • Comparteix:

eva.puigjaner

Eva Puigjaner

Vicepresidenta del Consell de Barri de Les Planes (ERC-MES)


Publicat: el 21/feb/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fer política implica, entre altres qüestions, estar al carrer, compartir, escoltar, proposar i sobretot millorar. Això és la màgia de la política de proximitat. Un cop més, això és el que està fent ERC Sant Cugat a través de diferents canals. Ja sigui via web, parlant amb la ciutadania, o tal com estem fent recentment, mitjançant sessions de treball.

Aquesta manera d'actuar està arrelada en l'ADN del partit i, per tant, el dia a dia dels nostres polítics, militants, i simpatitzants, així ho han demostrat en els gairebé quatre anys de govern a la ciutat.

Tot això podria ser entès per molts, com a simples paraules absentes de fets. En aquesta línia, seguim apropant-nos a la ciutadania realitzant diferents sessions temàtiques obertes a tots i totes amb objectiu, un cop més, de crear un programa electoral adaptat a les necessitats reals que tenen els nostres ciutadans/nes. Només així podem fer una ciutat per a ells/es. Una ciutat que realment cobreixi les seves inquietuds, necessitats i expectatives.

En aquesta línia, la setmana passada van fer la sessió de treball per parlar d'Empresa i Comerç, eixos importants de la nostra ciutat. La veritat és que el balanç és força positiu. Les aportacions que van sortir, se centraven en tres eixos.

El primer, Valors. Cal tenir sempre present que aquests són la base de qualsevol acció i, per tant, és força positiu tenir-los presents.

El segon, el món d'empresa. És part essencial en qualsevol ciutat que vol créixer amb la seva gent

El tercer, i no menys important el petit comerç. És aquell que ens facilita la nostra activitat del dia a dia i que dona vida a qualsevol poble.

Som tots nosaltres, els joves, els més grans, els nouvinguts/es i els que porten tota la vida a Sant Cugat els que, al cap i a la fi, coneixen de primera mà allò que funciona bé a la ciutat i allò que caldria donar-li un tomb. Unificar diferents mirades i criteris és sempre enriquidor, i Esquerra Republicana de Sant Cugat vol créixer i fer créixer la ciutat i els seus habitants per preservar la seva qualitat de vida i millorar el seu futur.

EVA PUIGJANER és vicepresidenta del Consell de Barri de les Planes (ERC-MES)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.