Que mai caigui el teló


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona

Tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica


Publicat: el 12/jul/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Al mes de setembre arrenca una nova temporada al Teatre-Auditori que porta la directa posada a tornar a omplir el teatre funció rere funció.

Música, dansa, teatre, circ, familiars, humor... la propera temporada del Teatre-Auditori ve plena de propostes de gran qualitat que no us deixaran indiferents i us faran venir ganes de tornar al teatre.

En els moments més complexos de la pandèmia, estic del tot convençuda que la cultura us va ajudar a curar-vos, us va cuidar i us mantenia en contacte amb el món (i, fins i tot, segur que us donava eines per pensar en com construir un món millor).

I és que la cultura ens arrela, ens fa sentir part d'un tot, cohesiona la societat. Per això mateix, a banda d'oferir una programació variada i de qualitat, aquesta nova temporada estrenem un nou descompte, pensat per a la gent jove.

Es tracta d'un descompte del 20% per als joves de fins a 35 anys que persegueix facilitar al màxim l'accés a la cultura per part de tots els col·lectius d'edat de la ciutat. Mai ningú abans havia pensat en la necessitat de facilitar aquest accés a la cultura pensant que els joves (i permeteu-me que m'inclogui aquí) ho tenim fàcil per trobar feina, per guanyar-nos bé la vida i per anar al teatre sempre que vulguem... Però la realitat és una altra de ben diferent i per això, l'administració pública, ha de posar tots els recursos possibles a vetllar perquè tothom pugui accedir a la cultura i, sobretot, per aconseguir que ningú es desvinculi mai del consum i gaudi cultural.

ESTHER MADRONA (ERC) és tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.