Ets Teamer?


  • Comparteix:

bibiana.navarro

Bibiana Navarro


Publicat: el 1/jul/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 'teaming' és una eina online que serveix per recaptar fons per a causes socials a través de microdonacions d'1 euro al mes. La filosofia de 'teaming' es basa en la idea que amb 1 euro de cadascú podem aconseguir grans coses.

I és que les xifres són prou esperançadores, hi ha més de 8.725 grups de Teaming en funcionament i tots els diners recaptats aniran destinats única i exclusiva a causes socials sense ànim de lucre.

La PAS, la Plataforma Animalista de Sant Cugat, som una associació sense ànim de lucre, www.pascugat.org, amb un equip format per voluntaris i voluntàries i ens financem gràcies als socis, a les donacions i a les aportacions d'aquelles empreses que creuen en una societat més sensible, proactiva i responsable amb els seus animals.

I també tenim un grup de Teaming!

Recaptem fons perquè les colònies de gats siguin dignes i controlades (calen moltes esterilitzacions); per promoure les adopcions i les cases d'acollida; per tenir cura i protecció de la fauna en general que trobem en estats d'abandonament, maltractament i/o desnutrició; comptem amb un equip de voluntaris d'emergència de rescats que s'encarreguen de buscar gossos i gats que es troben en una situació de vulnerabilitat, i un llarg etcètera...

Us necessitem per seguir duent a terme el nostre propòsit; ens ajudeu?

BIBIANA NAVARRO és membre de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.