On són les boques?

"És maco veure com la força invisible del grup, del col·lectiu, els captiva i acaben participant entusiasmats"


  • Comparteix:

maria.fabre

Maria Fabre

directora de Pou d'Art


Publicat: el 14/jun/21
Els experts |
PDF

És el títol d'un projecte que hem proposat als alumnes de Pou d'Art per aquest final de curs. Un curs difícil, sovint surrealista. De tallers presencials i de tallers online, de restriccions de nombre d'alumnes per taller, d'altes i de baixes. Un bon embolic tot plegat! Però ens n'hem sortit i prou bé. Hem tingut prou paciència tots plegats, alumnes, pares i mares i mestres, i això és d'agrair.

Cada curs ens agrada proposar un tema comú i fer una exposició o com en les darreres edicions, una obra conjunta. Un mosaic fet amb la col·laboració de cadascun dels alumnes de Pou d'Art.

Aquesta vegada calia visibilitzar el que no hem vist. Les boques! I per això aquesta proposta. Des de l'alumne més petit de Pou d'Art, fins el més gran, han dibuixat, pintat, construït,...una boca. Els estils són múltiples i els resultats també. Tots realment sorprenents!

Recull de les obres fetes pels alumnes de Pou d'Art / Foto: Cedida (Pou d'Art)
Recull de les obres fetes pels alumnes de Pou d'Art / Foto: Cedida (Pou d'Art)


Sempre que fem una proposta voluntària d'aquesta mena, als tallers de joves i adults és on hi ha més alumnes reticents a seguir-la. Prefereixen seguir el seu quadre, el seu dibuix. Però és maco veure com la força invisible del grup, del col·lectiu, els captiva i acaben participant entusiasmats. Pertànyer a un grup ens fa sentir bé i participar de les propostes col·lectives també.

MARIA FABRE GRAS és directora de Pou d'Art



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.