Institut FP Sant Cugat: Nova oferta educativa per al curs 2024-2025


  • Comparteix:

alexandra.subirats

Alexandra Subirats

Professora i Secretària Acadèmica de l'Institut FP Sant Cugat


Publicat: el 11/juny
Els experts |
PDF

En l'àmbit de l'educació i la formació professional, el nostre institut es distingeix per oferir una àmplia gamma de cicles formatius que abasten diverses famílies professionals, com ara Sanitat, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Serveis socioculturals i a la Comunitat, Electricitat i electrònica i Hoteleria i turisme. Per aquest curs 2024-25 oferim un nou cicle, és el Cicle Formatiu de Grau Superior en Higiene Bucodental, una oportunitat única per als estudiants que desitgen desenvolupar una carrera en el sector sanitari amb un futur prometedor.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Higiene Bucodental està dissenyat per proporcionar als estudiants una formació integral en el camp de la salut bucodental. Aquests estudis preparen l'alumnat per dur a terme tasques de prevenció i tractament de malalties bucodentals, així com promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat en col·laboració amb l'odontòleg o metge estomatòleg. Els graduats adquireixen competències tècniques i coneixements actualitzats que els permeten treballar en centres sanitaris públics i privats i en equips de salut multidisciplinaris, ja sigui en consultoris odontològics col·laborant amb odontòlegs en la realització de tractaments i intervencions, en centres de salut pública o institucions educatives.

El perfil professional dels tècnics en higiene bucodental és cada vegada més demandat en el mercat laboral.

La nostra metodologia d'ensenyament, amb un currículum en modalitat DUAL, combina la teoria amb la pràctica, permetent als estudiants aplicar els coneixements adquirits en situacions reals. Disposem d'espais equipats on l'alumnat pot practicar els procediments clau del cicle. A més, col·laborem amb empreses, clíniques i hospitals locals per oferir pràctiques professionals supervisades, que són essencials per a l'aprenentatge pràctic i la inserció laboral posterior.

Amb aquests estudis de grau superior de 2.000 hores s'obté el títol de tècnic superior o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s'han graduat en un cicle formatiu de grau superior també poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.

Com a institut, ens enorgullim de promoure valors com la responsabilitat, l'excel·lència acadèmica, la qualitat i millora continua, el treball en equip i el compromís amb la comunitat en tots els nostres cicles de les famílies professionals que impartim. El nostre objectiu és formar professionals altament qualificats. Oferim un entorn educatiu que fomenta el creixement personal i professional del nostre alumnat, assegurant que estiguin preparats per afrontar els reptes del món laboral amb confiança i competència. El nostre equip docent està compromès en acompanyar els estudiants en el seu camí cap a una carrera exitosa.

Del 24 al 30 de maig es formalitzen les preinscripcions de tots el cicles formatius, tant de grau mitjà com de grau superior. Pots trobar l'enllaç a la nostra pàgina web o directament a la pàgina del Departament d'Educació. No deixis passar aquesta oportunitat. T'esperem!

I si no has arribat a temps a la preinscripció o vols canviar les teves peticions de cicles, del 12 al 16 de setembre s'obre un període d'ampliació de peticions de la sol·licitud de preinscripció, correcció de la qualificació al·legada i presentació de sol·licituds si no has participat en el procés de preinscripció.

ALEXANDRA SUBIRATS és professora i Secretària Acadèmica de l'Institut FP Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.