Educar amb el cor

"Aprendre és molt divertit si es fa amb molt amor i estima"


  • Comparteix:

gloria.maso

Glòria Masó


Publicat: el 31/mai/21
Els experts |
PDF

Quan vaig obrir Mirasolet, mai vaig arribar a pensar la importància del camí que estava a punt de començar. Estimar, educar, comprendre, tres paraules que m'han guiat en tot aquest camí i que sempre he intentat contagiar al meu equip, un equip humà increïble i amb molta energia.

Quan els pares arriben a l'escola, sempre els hi transmeto el mateix, el més important és que l'infant vingui content i que se senti feliç a l'escola, la resta de l'aprenentatge ve sol. A Mirasolet ens embrutem, compartim, aprenem, ens divertim, toquem, cantem, riem, però sobretot tenim infants feliços. Aprendre és molt divertit si es fa amb molt amor i estima.

Volem ser una llar d'infants propera i familiar, on les famílies sentin que el seu tresor més preuat queda a les millors mans. Volem que els nostres pares i mares se sentin acollits, que passem a ser per a ells una segona família.

Mai me'n penediré del camí que vaig emprendre ara ja fa 17 anys, quan vaig deixar la meva feina al negoci familiar, per compartir el dia a dia amb els més petits: somriures que t'alegren el dia, amor del pur i per sobre de tot la innocència i puresa que et transmeten.

Crec que l'educació a Mirasolet es basa en la confiança que les famílies dipositen en un projecte engrescador, divertit, on els infants s'ho passen d'allò més bé mentre aprenen. L'etapa de 0-3 moltes vegades deixada de banda, és una etapa importantíssima en el desenvolupament dels infants, on tot el que vindrà després, vindrà marcat per tot el viscut en un entorn ple d'amor i d'aprenentatges.

GLÒRIA MASÓ és directora de l'escola bressol Mirasolet



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.