BLASFÈMIA! (Teatro de lo Infame)


  • Comparteix:

Divendres Carlo Mô i Mr. Di van posar punt i final a la temporada del Teatre La Unió i al Cicle Tròpic, un cicle que ens ha refrescat amb rialles les nits d'estiu i que ha comptat amb dos excel·lents espectacles, el Circ-Cabaret d´Armando Rissotto i aquest Teatro de lo Infame.

Exportant el model de les parelles de còmics tipus Faemino i Cansado, Cruz i Raya, Martes i Trece o si molt m'apuren Tip i Coll, ja que practiquen una mena d'humor surrealista i de l'absurd, amb un ritme desenfrenat, i amb una bona formació en teatre gestual, aquesta parella irreverent condueixen un espectacle que apunta a desvetllar-nos les grans mentides del teatre (s'entén, del teatre de text) per a que el públic vagi a veure teatre de veritat, (s'entén, el que fan ells).

Així carreguen contra el concepte de dramatúrgia que segons els humoristes consisteix en agafar un clàssic copiar-lo i canviar-lo l'època, ens descobreixen els trucs del teatre tipus 'com donar una bufetada deixant il·lès el contrincant', o com fer una obra de Chejov fent veure que beus, sense tastar ni una gota (és clar que la cosa pot acabar en borratxera), amén de carregar contra la moda dels musicals, i la dels monòlegs, per això s'inventen els 'monòlegs dialogats'.

Els dos intèrprets, que signen també el guió i la direcció, aconsegueixen un espectacle fresc, de ritme frenètic, fins i tot una mica histèric i un riure còmplice. El final xiulets i bronca (ells ho van demanar així, aquests nois són uns heterodoxos!) per un espectacle rodó que els farà passar una bona estona, això sí, han d'entrar en un tipus d'humor 'marca Cornellà', al que Corbacho's i companyia ja ens tenen habituats.

FITXA TÉCNICA

TEATRO DE LO INFAME

Guió, interpretació i direcció: Carlo Mô i Mr. Di

Producció: Mô-House



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.