ALE HOP! (Comeback)


  • Comparteix:

En una Plaça del rei plena a vessar, el Teatre Auditori va acomiadar diumenge al matí la temporada i el cicle d'espectacles familiars que conjuntament amb la Xarxa ens ha permès veure en la programació d'enguany: el concert amb narradora de 'La història del petit sastre', 'El circ de Sara', 'El superbarber de Sevilla' (amb una deliciosa posada en escena de Tricicle), els Canut Band, la presentació del nou disc de Macedònia i l'espectacle Comeback, que ens van oferir ahir, a càrrec de la companyia d'acròbates circenses Els 2play.

Aquesta companyia té l'habilitat de combinar les dots gimnàstiques i acrobàtiques dels seus integrants, tres dels quals són gimnastes professionals ( Julián González, Óscar Santamaria i Letícia Garcia), amb les dots còmiques de la pallassa Cristina Solé. I a més ha tingut l'encert de comptar amb la direcció de Leandre Ribera amb qui Cristina Solé ja havia col·laborat en un anterior espectacle anomenat 'Rodó'. Leandre , l'internacional pallasso de Rubí, cofundador de la Cia. La Tal ha dotat de continguts, de poesia i d'ironia, una sèrie d'execucions que podien haver estat purament tècniques.

Equilibris, acrobàcies, contorsions, números gimnàstics amb cintes..., tots ells amb una gran resolució tècnica, es van anar succeint per explicar la història d'aquesta gimnasta passada de rosca que acaba amb la paciència dels seus companys. Tots ells amb un vestuari i una gestualitat pròpia d'una estètica del circ de tota la vida.

Un regal de fi de festa que nens i nenes, pares i avis van gaudir sota un sol de justícia, proveïts amb gorres i botelles d'aigua. L'espectacle s'ho valia.

Dolors Vilarasau


FITXA TÈCNICA

COMEBACK
Espectacle de circ

Amb: Letícia Garcia, Julián González, Óscar Santamaria i Cristina Solé

Direcció: Leandre Ribera

Companyia: Els 2play


PLAÇA DEL REI
Diumenge, 8 de juny de 2008



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.