Nous horitzons!


  • Comparteix:

Mònica Lablanca, amb l'últim reconeixement que va rebre en nom de Cugat Mèdia, de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Foto: Mané Espinosa

Mònica Lablanca, amb l'últim reconeixement que va rebre en nom de Cugat Mèdia, de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Foto: Mané Espinosa

Han estat més de sis anys en aquesta segona etapa com a directora de Cugat Mèdia. Agraeixo de tot cor a tot l’equip la col·laboració, predisposició i professionalitat demostrada durant aquests anys. També a totes les institucions i entitats polítiques, socials, econòmiques, culturals i esportives de la ciutat, entre d'altres, la seva confiança i estima. He après de tots i cada un de vosaltres. Segurament, hi ha coses que podria haver fet millor (un sempre té tendència a reflexionar si les coses es poden fer diferents, si podem aportar més valor o si era el més encertat el tractament de la informació). Però no dubteu que en tot cas la meva intenció sempre ha estat oferir un servei públic de qualitat, ètic, plural i eficient a la ciutadania de Sant Cugat.

Estic convençuda que arriba un nou moment apassionant per a Cugat Mèdia i el seu futur, ple d’optimisme i possibilitats. I sé que des del mitjà es continuarà fent la tasca de servei públic i mitjà de referència pel que hem lluitat dia rere dia i que, entre tots i totes, Cugat Mèdia continuarà, com sempre ha fet en aquests darrers 40 anys, sent un mitjà de qualitat i amb valors.

Gràcies per la vostra complicitat i fer-vos vostre el mitjà públic, un mitjà que és de tots i totes les santcugatenques!

Em sento afortunada per tot el que m'emporto, per totes les persones que he tingut la sort de conèixer, compartir moments i aprenentatges al llarg d’aquests anys.

Gràcies per aquests moments impagables.

Ha estat un honor treballar per a la meva ciutat, Sant Cugat, i ara ho serà treballar per a Catalunya i el sector que m'apassiona, l’audiovisual, des del servei públic, amb valors i qualitat.

Una forta abraçada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.