Perquè els mitjans de comunicació locals tenim molt a dir...

'Obert x Vacances', Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació


  • Comparteix:

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Cugat Mèdia

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Cugat Mèdia

Perquè els mitjans de comunicació tenim molt a dir... Perquè hem iniciat un camí sense marxa enrere... Perquè hem creat una nova manera de fer... i de ser... Perquè sabem reinventar-nos...

Perquè hem assolit un fet únic, un fet que només nosaltres podem fer:
aportar el valor de la proximitat, la més immediata, la del dia a dia, la que a tots ens toca de més a prop...

I ho fem amb aquella tendresa i empatia necessària per traslladar la mirada del nostre veí i veïna, la del nostre comerciant, la de les nostres entitats, la de les nostres empreses, la de cada un dels nostres territoris...

I hem unit les fortaleses de les nostres ciutats, dels nostres pobles, i ho hem transformat en un programa radiofònic de mirada única, irrepetible, posant l'accent en allò que sí sabem fer: estar al costat dels nostres, sumant i compartint.

I l'esforç, les ganes i la il·lusió s'ha vist reconeguda amb una Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació per al programa 'Obert x Vacances' que rebem amb satisfacció i humilitat, però sobretot ens encoratja i ens empeny a seguir endavant.

Perquè plegats som imparables,
Perquè plegats sumem les nostres fortaleses,
I, per què no dir-ho, perquè sumant minimitzem les nostres debilitats.
Perquè som petits i, a la vegada, anant a una, som molt grans...

Perquè plegats i treballant en col·laboració podem ser molt més, sense perdre el valor de la nostra mirada i difonent-la més enllà dels nostres límits.
Perquè en el panorama comunicatiu català el nostre punt de vista és imprescindible, complementari, necessari, únic i de valor.
Perquè fem territori, però, sobretot, perquè ens ESTIMEM el nostre territori, el nostre veïnat, els nostres comerços, les nostres entitats, les nostres empreses...

I en tot això, la Xarxa Audiovisual Local (XAL) és el nostre far i també la nostra xarxa, la que ens connecta i ens entrellaça, la que, sigil·losament ens acompanya, discreta però atenta, perquè ningú, cap mitjà, es quedi enrere, per no deixar-nos anar i consolidar cada dia més aquesta força única que transmetem units.

Sí, això és imparable.
Sí, això no té fre ni aturador.
Sí, podem i volem fer-ho.
I ho farem.

Perquè els mitjans locals també ens hem de reinventar.
I ho hem de fer sense perdre els nostres orígens, el nostre sentit, potenciant la nostra identitat, però teixint complicitats...
I sempre, sempre, fidels al nostre compromís amb l'ètica, els valors, la qualitat i el servei a la comunitat...

Perquè només fent mitjans de comunicació de proximitat forts i consolidats contribuirem a fer més forts els nostres comerços, les nostres institucions, les nostres entitats; en definitiva, les nostres arrels... però, sobretot, el nostre futur, el del nostre territori i el dels nostres veïns i veïnes que hi conviuen.

MÒNICA LABLANCA és directora de Cugat Mèdia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.