Els llaminers amb el paladar més fi trien a Sant Cugat el millor bombó de l'Estat espanyol

  • Comparteix:


Formes de fantasia, sabors refinats i complexos i, sobretot, molta dolçor. Són les apostes que mestres xocolaters d'arreu d'Espanya han posat sobre la taula aquest divendres a la segona edició del concurs per triar el millor bombó artesà de l'estat. Un reconeixement que ha recaigut sobre l'escola de pastisseria Hoffman.
  • Notícies

    Clorawfila: l'art de fer xocolata 'bean to bar'

  • Notícies

    Can Borrull continua esperant que es modifiqui el PGM perquè el barri es quedi ''tal com està''

  • Notícies

    Espectacle Sant Medir Esbart Sant Cugat

  • Notícies

    Sant Cugat projecta 3.000 habitatges de protecció oficial als terrenys del camp de golf de Can Sant

  • Notícies

    La UESC supera el Quart amb molt patiment i s'apropa a la fase d'ascens

  • Notícies

    3 plantes ideals per tenir a l'interior