El SantCu treu les urpes contra l'Ascó en una remuntada èpica

El SantCu ha posat de manifest el seu caràcter combatiu aquest dissabte, en la victòria contra l'Ascó (3-2) a casa. El partit, corresponent a la cinquena jornada del grup 3 de Primera Catalana, ha arrencat amb un gol en els primers minuts dels riberencs. Els vermell-i-negres han respost empatant, però la primera meitat ha acabat amb els rivals per davant (1-2). A la segona part els de Joel Bravo han culminat la remuntada, aprofitant les ocasions, amb un gol a l'últim instant que ha fet esclatar l'eufòria a la ZEM Jaume Tubau. L'Ascó ha acabat el partit amb dos jugadors expulsats. El SantCu, tercer provisionalment amb 10 punts, visita dissabte vinent el camp de l'Atlètic Vilafranca.