L'Ajuntament proposa canviar els 16 habitatges previstos a Chic Sant Cugat per oficines


  • Comparteix:

No es podran construir habitatges, però serà ús comercial i terciari.

No es podran construir habitatges, però serà ús comercial i terciari.

El conveni pel trasllat de la discoteca Chic Sant Cugat de les seves actuals instal·lacions es manté malgrat el revés donat per la Comissió d'Urbanisme que ha negat la petició de construir-hi, a canvi, habitatges i un hotel. L'Ajuntament ha explicat que es manté l'ús hoteler i comercial, i es proposa reconvertir l'ús residencial en terciari.

La promesa feta als veïns que la discoteca Chic Sant Cugat marxaria de la seva actual ubicació, entre els carrer Vic i l'avinguda Rius i Taulet, es manté tot i que la CUC ha desestimat la requalificació dels terrenys en ús residencial per permetre la construcció de 16 habitatges.

Tot i aquest entrebanc, es manté el conveni amb els propietaris i la històrica sala marxarà als terrenys on té instal·lades 'Les Carpes', a la carretera de Rubí. A canvi, els propietaris podran construir un hotel de quatre estrelles i comerços.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la proposta de l'Ajuntament és canviar l'ús residencial, tombat per la Generalitat, per ús terciari:

Mercè Conesa

Es manté hoteler i comercial i la nostra proposta és ampliar a terciari. Per tant, es manté la voluntat i l'objectiu de traslladar fora del centre la discoteca.


La requalificació dels terrenys tira endavant i, segons Mercè Conesa, sembla que els propietaris estan , en princi, d'acord amb la reconversió del projecte. El proper pas serà remetre a la CUC un text refós amb les modificacions introduïdes en el projecte.

Recordem que el ple del mes de febrer de l'any passat va donar llum verda a la modificació del PGM per permetre requalificar els terrenys de Chic Sant Cugat i reconvertir-los en un hotel i 16 habitatges. A canvi de la marxa de la discoteca, s'allargava la concessió dels terrenys de 16.000 metres de 'Les carpes' 40 anys més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.