Les aigües subterrànies de la rambla del Celler s'aprofitaran per regar


  • Comparteix:

L'Ajuntament construirà a la rambla del Celler un dipòsit per recollir aigües subterrànies i reutilitzar-les per al rec. El calaix tindrà una capacitat de 125.000 litres i recollirà aigües de la capa freàtica i de la mina d'aigua de Torreblanca.

Les obres de construcció d'aquest dipòsit s'iniciaran en el termini d'un mes i finalitzaran durant el primer trimestre de l'any 2008.

L'objectiu és aprofitar aquestes aigües subterrànies per reutilitzar-les a l'hora de regar els arbres i els jardins de la rambla del Celler.

Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

La i dea és estalviar el màxim d'aigua i en aquest sentit, es construirà un dipòsit per recollir les aigües subterrànies de la Rambla del Celler i reutilitzar-se pel rec.


El punt de captació d'aigües freàtiques es construirà davant del Fitness de la rambla del Celler, al passatge del Baró de Coubertin. El dipòsit es construirà a l'accés del parc de Ramon Barnils, a l'alçada del carrer de Cèsar Martinell amb el carrer de Dos de Maig.

L'Ajuntament preveu utilitzar aquest dipòsit per regar els parcs de Ramon Barnils, de l'Arborètum i de la Pollancreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.