Quatre semāfors intensificaran la seguretat viāria a la carretera de Vallvidrera a partir de l'octubre


  • Comparteix:

La segona quinzena d'octubre entraran en funcionament quatre semāfors a la carretera de Vallvidrera entre les rotondes de l'Escola d'Arquitectura, Manel Farrčs i Rius i Taulet. L'objectiu és millorar la connexiķ del pas de vianants entre els barris del Parc Central i el Turķ de Can Mates.

Els semāfors funcionen a partir de polsadors per als vianants i mōduls per a invidents. Amb aquesta nova incorporaciķ de semāfors, l'Ajuntament vol millorar la seguretat viāria a la zona i tenir un major control de la circulaciķ.

Així ho ha explicat el director de Mobilitat, Alejandro Martí, en declaracions a Rādio Sant Cugat.

Alejandro Martí

La finalitat és la connexiķ del Parc Central amb el Turķ de Can Mates per seguretat i per tenir més control de la circulaciķ.


Aquests semāfors disposen d'un sistema de detecciķ de vehicles. D'aquesta manera, els tčcnics de mobilitat poden donar una ordre al regulador per controlar la velocitat, si els vehicles van molt rāpid per la via, o bé mantenir-lo en verd si la circulaciķ és molt densa.

El pressupost de la instalˇlaciķ dels quatre semāfors és de 62.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.