Les obres de la Rambla del Celler compleixen el calendari previst, segons l'Ajuntament


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que les obres de remodelació de la Rambla del Celler estan dins del termini fixat inicialment. D'aquesta manera, repon les crítiques d'alguns botiguers de la zona, que han denunciat que els treballs acumulen un any de retard.

Després de les queixes dels comercials de la Rambla de Celler pels retards en les obres de remodelació d'aquesta via i pels constants talls de trànsit en la zona, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha assegurat que les obres no estan patint cap retard global.

Segons Conesa, les obres van començar a l'octubre de l'any passat i la previsió fixava que tindrien una durada d'entre 12 i 15 mesos.

Mercè Conesa

La durada prevista era d'entre 12 i 15 mesos. No hi ha un retard en el conjunt de l'obra però en alguns trams els treballs són més feixucs.


Els comerciants també s'havien queixat que alguns treballs fets fins ara no estan ben acabats. En aquest sentit, Conesa ha explicat que, en la fase d'obres, el mobiliari instal·lat no és utilitzable, però ha assegurat el seu funcionament quan les obres estiguin enllestides.

Mercè Conesa

Estem en una fase d'obres i per tant en aquests moments s'ha instal·lat el mobiliari però encara no és utilitzable.


Conesa ha explicat que l'Oficina del Pla del Centre continua oberta amb una persona que atén les queixes i els dubtes de la ciutadania. L'oficina està oberta de dilluns a divendres de deu del matí a set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.