Comença la segona fase de les obres d'urbanització del sector de l'Anònima


  • Comparteix:

El trànsit rodat del carrer Borrell i del vial provisional que hi ha entre els carrers d'Orient i d'Ildefons Cerdà quedarà tallat des d'aquest dimarts i fins divendres. El motiu del tall viari és començar la segona fase de les obres d'urbanització del sector de l'Anònima que permetran la pavimentació del carrer Borrell i les cruïlles.

La segona fase de les obres d'urbanització del sector de l'Anònima servirà per convertir en carrers de doble sentit de circulació al carrer Borrell, entre l'avinguda de Cerdanyola i el carrer Orient, els carrers Orient i Monestir entre la plaça d'en Coll i el carrer Borrell i el carrer Diputació entre el carrer Granja i el carrer Borrell. A tots aquests carrers es prohibirà l'aparcament a ambdós costats.

A la primera fase de les obres del sector de l'Anònima es va enderrocar l'antic escorxador. Això va permetre construir el nou vial del Torrent d'en Xandri, un aparcament de 100 places, habitatges públics i una pista esportiva. També va possibilitar l'ampliació del parc Cerdà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.