Promusa adjudica la construcció de 186 habitatges destinats a la modalitat de lloguer general


  • Comparteix:

L'empresa municipal de l'habitatge ha licitat també les obres d'un nou edifici de lloguer per a joves

L'empresa municipal de l'habitatge ha licitat també les obres d'un nou edifici de lloguer per a joves

Promusa ha adjudicat les obres de construcció de tres nous edificis de lloguer general. Amb aquestes obres, es construiran a partir de juliol 186 nous habitatges protegits en els barris de Vullpalleres i el Turó de Can Mates. A més, l'empresa municipal d'habitatge ha obert el període de licitació de les obres d'un edifici de lloguer per a joves que oferirà 35 habitatges més al parc públic.

El consell d'administració de Promusa ha donat el vist i plau a les empreses Brues Fernández S. A i Aldesa construcciones S.A com a adjudicatàries de la construcció de tres nous edificis d'habitatge públic en règim de lloguer general, situats a la plaça dels Rabassaires, al carrer Vall Seca i al carrer Benet Cortada. En total es construiran 186 nous habitatges protegits, 136 a Vullpalleres i 50 al Turó de Can Mates i està previst que les obres comencin a partir del mes de juliol.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha afirmat que aquesta i les properes promocions de l'empresa municipal d'habitatge aniran encaminades cap a la modalitat de lloguer.

Mercè Conesa

Seguim el programa d'habitatge que és un programa ambiciós. L'aposta que fem ara i en el futur és el lloguer.


Promusa ha licitat, a més, les obres d'un edifici de promoció de lloguer per a joves situat al carrer Mar de la Xina, al barri de Can Trabal, amb un pressupost d'obres de 1.534.000 euros.

El pressupost de construcció de l'edifici de Vullpalleres, amb 72 habitatges, és de 6.377.000 euros adjudicats a l'empresa Brues Fernández S.A. L'empresa Aldesa Construcciones S.A s'encarregarà de la construcció de l'edifici destinat a lloguer general del barri del Turó de Can Mates, amb 3.500.000 euros per una oferta de 50 habitatges i de l'altre edifici de Vullpalleres, amb un pressupost de 4.747.000 euros per 64 habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.