El semàfor de Can Borrull tindrà un dispositiu per posar-se vermell quan es sobrepassin els 50 km/h


  • Comparteix:

El regidor de Descentralització ha explicat que d'aquesta manera es vol acabar de controlar l'excés de velocitat en aquesta zona

El regidor de Descentralització ha explicat que d'aquesta manera es vol acabar de controlar l'excés de velocitat en aquesta zona

El semàfor de la carretera de Vallvidrera, a l'alçada del barri de Can Borrull, incorporarà un dispositiu per tal que es posi en vermell automàticament quan els vehicles que s'acostin sobrepassin el límit de velocitat de 50 quilòmetres/hora. D'aquesta manera l'Ajuntament vol mirar de resoldre el problema d'excés de velocitat que es continua detectant en aquesta zona.

Els veïns de Can Borrull continuen preocupats per la velocitat dels vehicles que circulen per la carretera de Vallvidrera, al pas pel seu barri. Tot i que a finals de desembre ja es va instal·lar un grup semafòric que tenia l'objectiu d'ajudar a reduir la velocitat dels vehicles i facilitar el pas dels vianants, el problema no s'ha acabat de resoldre.

Així ho han denunciat al consell de districte de Les Planes, i així mateix s'ha constat des de l'Ajuntament. És per això que el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha anunciat que ja han sol·licitat que s'instal·li un dispositiu perquè el semàfor es posi vermell quan es sobrepassi el límits de velocitat de 50 quilòmetres/hora.

Xavier Cortés

Ja es va instal·lar un grup semafòric per regular-ho i s'ha demostrat que no tots els vehicles fan cas dels semàfor. Per tant, s'instal·larà un dispositiu que ja s'ha sol·licitat perquè a més de 50km/h es posi en vermell


Cortés ha explicat també que, de moment, no es pot fer servir el radar mòbil de la policia local en aquesta zona ja que la via depèn de la Diputació de Barcelona. Tot i això, ha apuntat que demanaran una autorització a aquesta administració per tal de poder fer servir l'aparell o que faran un requeriment perquè un altre cos de seguretat prengui aquestes mesures per controlar l'excés de velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.