La carretera de Vallvidrera estrena un nou semàfor a l'alçada del barri de Can Borrull


  • Comparteix:

La carretera de Vallvidrera compta des d'aquest dijous amb un nou semàfor a l'alçada del barri de Can Borrull que ha de facilitar el pas dels vianants i ha d'ajudar a reduir la velocitat dels vehicles per aquest vial. El semàfor s'instal·la a petició del Consell del Districte de Les Planes.

Aquest dijous s'ha posat en servei el nou semàfor de la carretera de Vallvidrera i que ha de facilitar el pas de vianants a l'alçada del barri de Can Borrull del districte de Les Planes. Alhora, aquest nou semàfor ha de permetre reduir la velocitat dels vehicles que es desplacen per la carretera de Vallvidrera.

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, assegura que ara els veïns podran creuar la carretera amb seguretat.

Josep Romero

El semàfor de Can Borrul és una reivindicació històrica dels veïns. Després de negociar amb la Diputació, es podrà instal·lar el senyal.


Aquest nou semàfor s'ha instal·lat a petició del consell de districte de les Planes i ha estat finançat dels 150.000 euros de pressupost que cada districte disposa com a lliure inversió. De la seva banda, la Diputació de Barcelona, que té les competències del manteniment de la carretera, ha donat el seu vistiplau a aquesta actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.