Conesa diu que les obres de les Escales Tarruell i la plaça Josep Playà poden estar acabades a finals de juliol


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Territori ha contestat així la demanda del PSC d'un calendari públic

La tinent d'alcalde de Territori ha contestat així la demanda del PSC d'un calendari públic

Les obres d'arranjament de les escales Tarruell i de la plaça Josep Playà, a La Floresta, podrien estar totalment enllestides a finals del proper juliol. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, responent a la demanda del PSC perquè es faci públic un calendari per l'acabament d'aquestes obres. Conesa ha afegit també que ja s'està treballant en una primera proposta de protocol per informar els veïns sobre les obres públiques que es facin al municipi, tal i com es va acordar al ple.

Conesa ha remarcat que les obres d'arranjament de les escales Tarruell han estat força complicades ja que s'ha hagut de fer tot un sanejament de les xarxes de serveis que van soterrades. Tot i això, ha assegurat que aquesta primera fase ja està finalitzada i que a data d'avui ja s'ha executat l'obra civil i s'han arranjat els esglaons i la barana, però que el pas encara no està obert a l'espera de poder recepcionar les obres.

La tinent d'alcalde ha afegit que a mitjans de març es va començar ja la segona fase dels treballs, corresponent a l'àmbit de la plaça Josep Playà i el passeig de la Floresta, on s'estan renovant els col·lectors el clavegueram, tant d'aigües pluvials com de les aigües negres. La previsió, ha dit Conesa, és que tot plegat pugui estar enllestit a finals de juliol.

Mercè Conesa

Amb això completaríem tota obra, i la previsió que tenim és que a finals juliol del 2005 estigui enllestit. Ha estat una obra complexa perquè s'han hagut de modificar xarxes serveis.


D'altra banda, i davant la denúncia plantejada també des del PSC, que considera que no es faciliten les dates de finalització de les obres i que s'està incomplint una moció del ple que preveia la creació de procediments 'informació als veïns i promotors sobre les diferents obres, la tinent d'alcalde ha assegurat que ja s'està treballant en aquest protocol.

Segons Conesa, els socis de govern i els propis socialistes, que van ser els impulsors de la proposta, han tingut ja alguna reunió per plantejar una primer esborrany que després es pugui debatre i consensuar amb totes les formacions. Per a la tinent d'alcalde, l'objectiu és poder donar un calendari aproximat de les obres i, sobretot, poder informar dels imprevistos que les puguin endarrerir.

Mercè Conesa

Volem que aquest protocol pugui anar endavant i estableixi uns criteris, no només en qualitat de l'obra públics sinó en la informació que es dóna als ciutadans.


Aquest primer esborrany podria posar-se sobre la taula aquest mateix estiu per tal de debatre'l conjuntament amb totes les formacions polítiques, i d'aquesta manera, consensuar una proposta definitiva de cara a la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.