L'alcalde assegura que ni l'informe Thorson ni les seves propostes no tenen repercussions econòmiques importants


  • Comparteix:

L'equip de govern manté la voluntat de fer passar els autobusos per la plaça Lluís Millet

L'equip de govern manté la voluntat de fer passar els autobusos per la plaça Lluís Millet

L'equip de govern manté la voluntat de fer passar els autobusos municipals per la plaça Lluís Millet, tot i que encara s'ha d'acabar de determinar si aquest serà el recorregut de totes les línies i quines recomanacions de l'informe Thorson s'acabaran aplicant. L'alcalde, Lluís Recoder, assegura però que ni l'estudi ni les propostes que se'n deriven no suposaran un increment important del projecte que pugui afectar els ciutadans.

Lluís Recoder ha reiterat que l'aposta de l'equip de govern continua sent la de fer passar els autobusos municipals per la plaça Lluís Millet, tal i com han recomanat els tècnics municipals, els tècnics responsables de les obres i el mateix informe de l'expert en mobilitat, Ole Thorson.

L'alcalde ha afegit a més que, en cap cas, aquest informe ni les recomanacions que proposa i que actualment s'estan estudiant, suposaran un encariment important del projecte, tal i com ha apuntat l'Associació de Veïns del Centre-Estació. Recoder ha recordat, a més, que aquest dictamen es va encarregar davant la insistència dels veïns que l'opció de fer passar els autobusos per la plaça no era la més adient.

Lluís Recoder

No tinc la sensació que la conseqüència de l'informe sigui aquesta. I l'informe diu que el millor lloc és la plaça i ens fa alguna recomanació i això és el que aplicarem.


A hores d'ara, l'equip de govern està acabant d'avaluar les recomanacions i propostes fetes per Ole Thorson, amb la voluntat d'acabar de determinar de quina manera s'apliquen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.