L'alcalde considera 'insuficient' l'obertura de la sortida de Sant Cugat pel lateral de l'AP-7


  • Comparteix:

Recoder reitera la necessitat del Quart Cinturó

Recoder reitera la necessitat del Quart Cinturó

El Ministeri de Foment ha obert la sortida de Rubí-Sant Cugat del lateral de l'autopista AP-7, després d'un any i mig d'obres. L'alcalde, Lluís Recoder, considera la millora 'insuficient' i torna a reclamar la immediata construcció del Quart Cinturó per solucionar de manera definitiva els col·lapses diaris que pateix l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat.

Els usuaris de l'AP-7 poden per fi, després de 18 mesos d'obres, utilitzar la sortida de Rubí-Sant Cugat pel lateral de la B-30.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per l'obertura d'aquesta nova entrada a la ciutat, però ha reiterat que la millora és 'insuficient'. Recoder ha demanat, a més, la immediata construcció del Quart Cinturó per descongestionar l'AP-7, que registra cada dia autèntics col·lapses a les hores punta.

Lluís Recoder

La millora de l'autopista AP7/B-30 posa de manifest que aquesta via és insuficient. El Quart Cinturó és necessari, i si no es posa en marxa aviat ho lamentarem.


Lluís Recoder ha aprofitat també per denunciar que Foment no ha informat adequadament l'Ajuntament sobre l'obertura d'aquesta sortida, i ha afegit que no és la primera vegada que el ministeri menysté el consistori en obres que depenen de l'Estat. Recoder ha posat com a exemple la manca d'explicacions sobre el retard en la posada en funcionament de la línia de Renfe per a passatgers Mollet-Papiol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.