Arriba el Fora Estocs, una oportunitat per comprar moda a preus rebaixats

Edició anterior del Fora Estocs

Societat

Publicat el 29/set/12 per Jaume Blanché

Un centenar de botigues santcugatenques mostraran els articles que no han venut durant l'estiu en una nova edició del Fora Estocs aquest dissabte. La iniciativa, organitzada per l'associació Sant Cugat Comerç, ja s'ha consolidat a la ciutat, i es presenta com una oportunitat tant per a botiguers com consumidors en l'actual context econòmic. L'edició d'aquest dissabte tira endavant tot i la pluja.

La majoria d'articles que es posaran a la venda aquest dissabte tindran preus rebaixats, amb l'objectiu de buidar magatzems. Les paradetes de les botigues s'instal·laran al centre de ciutat, a l'entorn dels Quatre Cantons, el carrer Valldoreix i Santiago Rusiñol. La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que el Fora Estocs és una gran oportunitat per als consumidors i les botigues, i que sobretot es vendran articles de moda.

Maite Pérez

Es vendran sobretot articles de moda: roba, sabates, bijuteria i coses per a la llar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les comerços participants al Fora Estocs vendran des de les deu del matí i fins les vuit del vespre. Enguany no s'han organitzat activitats durant el dia perquè Sant Cugat Comerç considera que la iniciativa ja s'ha convertit en un reclam per ella mateixa.