El Fora Estocs converteix el centre en una gran botiga

Societat

Publicat el 1/oct/11 per Laura Mont

Els santcugatencs han omplert l'eix de vianants aquest dissabte per aprofitar una nova edició del Fora Estocs, que l'organització considera una de les més nombroses en assistència de públic i participació de comerços. Els botiguers han tret el seu gènere al carrer, n'han abaixat el preu per buidar les botigues abans de començar la nova temporada i s'han mostrat satisfets per la resposta ciutadana. Com ja és habitual, la roba i els complements han estat els protagonistes de la jornada, que també ha estat una oportunitat per als nous establiments de donar-se a conèixer.

Aquest any i excepcionalment, els comerços del centre han sortit al carrer fins a tres vegades, pel Sant Cugat Actiu, per la Festa Major i ara pel Fora Estocs. Tot i aquesta triple aposta, l'assistència de santcugatencs s'ha mantingut i, sense tenir xifres concretes, l'organització creu que fins i tot ha augmentat.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, explica per què.

Lluís Galvany

Animem a la gent a sortir, els oferim productes i s'ho passen bé. A més ha fet bon temps i hi ha varietat d'oferta. Tot plegat, val la pena.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els santcugatencs han aprofitat la jornada per comprar els darrers articles de la temporada d'estiu a preus molt rebaixats i han explicat que d'aquesta manera tothom hi guanya.

Santcugatencs

Gaudeixes de la passejada i a més pots comprar. / Pots comprar coses que ja tenies vistes per menys diners. / És interessant per a les famílies, i per a l'empresariat

Your browser doesn’t support HTML5 audio






A més de roba, els vianants han pogut comprar productes per a la llar i material escolar, entre d'altres, i gaudir dels tasts que ofereixen les botigues d'alimentació.