Avui es publiquen les llistes provisionals de 120 nous adjudicataris de pisos Promusa

Maqueta d'una promoció de vivendes de Promusa

Societat

Publicat el 22/oct/08 per Redacció

Les llistes provisionals dels adjudicataris de 120 habitatges de protecció oficial es publiquen avui al web Promusa.cat i a les oficines de l'entitat. Dels 120 habitatges adjudicats provisionalment, 82 són pisos en règim de lloguer per a joves i 38 són de venda.

Una vegada publicades les llistes, s'obrirà un període de reclamacions. El dia 1 de desembre es publicaran les llistes definitives dels adjudicataris d'aquests habitatges.

Les llistes provisionals s'han pogut fixar a partir del sorteig que es va celebrar el mes de juny, al Teatre-Auditori, davant de notari. L'adjudicació dels pisos de venda a través d'un sorteig va representar una novetat, ja que fins aleshores aquest tipus d'habitatges s'adjudicaven a través d'un sistema de puntuació.

82 dels habitatges són pisos en règim de lloguer per a joves que formen part de les promocions de Mar de la Xina, Mira-sol Centre i de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil. Els altres 38 són pisos de venda que provenen de permutes, de renúncies d'altres adjudicataris i de recuperacions d'habitatges protegits a través de sentències judicials.