La web d'esports de Ràdio Sant Cugat estrena avui el domini punt CAT

Societat

Publicat el 12/jun/06 per Josep Gimeno

La web d'esports de Ràdio Sant Cugat, www.esportenmarxa.com, estrena avui el domini puntCAT coincidint amb el 24è aniversari de l'emissora. Esportenmarxa és la pàgina electrònica d'esport local de referència a la ciutat amb una mitjana de més 3.000 visites mensuals.

Esportenmarxa continua sent la pàgina electrònica d'esport local de referència a la ciutat amb més de 26.000 visites en els darrers 12 mesos. En aquest període, s'han produït prop de 250.000 descàrregues d'arxius i s'han registrat més de 300.000 impactes.

El 24è aniversari de l'emissora coincideix amb el segon aniversari de l'estrena de la pàgina electrònica d'esports de Ràdio Sant Cugat. També avui fa 4 anys de la inauguració de la web d'informatius de Ràdio Sant Cugat i tres anys, de l'estrena del servei Wap.

El coordinador de l'OMACIC, Xavier Fornells, subratlla el compromís de Ràdio Sant Cugat amb la informació a Internet i el domini puntCAT.

Xavier Fornells

Aprofitem l'escletxa del domini puntCAT per tenir el màxim de nombres de pàgina amb aquest domini.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'ús del puntCAT és fruit de l'adhesió de l'Ajuntament i Ràdio Sant Cugat a la campanya de suport per la creació del nou domini, que identifica la comunitat lingüística i cultural catalana.