Apareixen pintades amb missatges contra ESADE

L'Ajuntament ja ha esborrat les pintades, que contenien els lemes "Bomba ESADE" i "Tots els estudiants d'ESADE seran executats"


  • Comparteix:

Imatge d'una de les pintades / Foto: PP Sant Cugat

Imatge d'una de les pintades / Foto: PP Sant Cugat

Sant Cugat s'ha llevat aquest dissabte amb unes pintades contra ESADE, amb missatges com 'Bomba ESADE' i 'Tots els estudiants seran executats' acompanyats del símbol comunista (la falç i el martell). Tal com ha avançat el 'TOT Sant Cugat' i ha confirmat Cugat Mèdia, l'Ajuntament ja ha enviat el servei de neteja per esborrar els grafits, després d'haver rebut l'avís per part del consell d'estudiants del centre universitari.

Tot plegat és una situació que tant el PP com Vox han lamentat a través de les xarxes socials. Atribueixen les pintades a Arran, tot i que el col·lectiu no les signava. De fet, l'organització jove se n'ha desvinculat a través d'una piulada: "Aquestes no són nostres, però sembla que els d'ESADE no només ens molesten a nosaltres".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.