'La gent gran pot col·laborar més en el dia a dia de Sant Cugat'

La gent gran reclama que se'ls tingui en compte en la presa de les grans decisions Sant Cugat


  • Comparteix:

Mostra de teatre a la Llar d'Avis de la Parròquia / Foto: Cugat Mèdia

Mostra de teatre a la Llar d'Avis de la Parròquia / Foto: Cugat Mèdia

El missatge és clar. La gent gran reclama que se'ls tingui en compte en la presa de les grans decisions a Sant Cugat. Així ho han exposat en el dia d'oberta de la Setmana de la Gent Gran, que s'allargarà fins dissabte. En aquesta primera jornada, s'ha fet la caminada popular, les olimpíades entre residències i el teatre amb els grups Còmic Llar, Sol d'Oreix i Creu Roja.

El president Llar d'Avis de la Parròquia, Joan Cortadellas, ressalta que la setmana d'actes serveix per reivindicar-se: "Fer constar que existim i que se'ns tingui en compte en la presa de les grans decisions". Alhora, considera que els casals son un bon lloc on la gent fa amistat, companyia i activitats d'oci. Per altra banda, demanen una regidoria específica. "Seria l'única manera de tenir un interlocutor assequible", exposa, per tal de poder cobrir les seves necessitats.

La Llar d'Avis de la Parròquia ha acollit aquest dimarts la mostra de teatre. El membre de Sol d'Oreix - sota l'Associació de propietaris i veïns de Valldoreix - explica els beneficis de la interpretació. "Per nosaltres és més teràpia que teatre", detalla. A més, exposa que ho realitzen en format de lectura dramatitzada, pensada tant per gent que ha fet teatre i té dificultats de memòria amb el pas dels anys i també per a qui mai ha fet teatre.

La sala s'ha obert amb més d'una cinquantena d'espectadors. "Som molta gent gran i ens fan falta obres d'aquestes", ha manifestat la Lluïsa. La Josefina també s'ha mostrat satisfeta, alhora que ha demanat la construcció d'un hospital a Sant Cugat.

Fins aquest dissabte hi ha diversos actes dins del marc de la Setmana de la Gent Gran. Consulta'ls tots.





Joan Cortadellas

La gent gran es reuneix, es troba en els casals i en aquestes altres entitats. Els casals és un bon lloc on la gent fa amistat, fa companyies a més d'entretenir-se i tenir activitats culturals i recreatives i d'oci i físiques...

Carlos Gavaldà

La gent gran pot col·laborar més en el dia a dia de Sant Cugat. Cada vegada som més i tenim poques coses a fer, a més de les analítiques i portar els nets a l'escola.

Josefina

Aquí a Sant Cugat hi hauria d'haver un hospital per la gent que hi ha i no haver d'anar a Terrassa, a veure si l'alcalde ens el fa.

Lluïsa

Som molta gent gran que vivim a Sant Cugat i ens fan falta obres com aquestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.