El lideratge i les noves oportunitats, epicentre de la nova edició del Women Evolution

El congrés se celebra el 3 d'octubre a l'Auditori d'ESADE Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del Women Evolution del 2022 / Foto: Ajuntament

Imatge del Women Evolution del 2022 / Foto: Ajuntament

El congrés Women Evolution tornarà a reunir a diferents dones que exposaran les seves experiències i coneixements per a l'impuls del talent femení de les noves generacions de directives, empresàries, CEO i emprenedores. Sota el lema 'Liderar els reptes d'avui, creant les oportunitats del demà', el congrés se celebra el 3 d'octubre a l'Auditori d'ESADE Sant Cugat.

L'acte començarà a les 9.30 h i s'allargarà fins a les 17.30 h. Entremig, hi passaran diverses dones de reconegut prestigi professional d'àmbits diferents: medicina, intel·ligència artificial, moda o geopolítica, entre altres. Entre aquestes, s'hi troba la xerrada "dones creadores d'un nou llenguatge polític", on hi participa l'exalcaldessa Mireia Ingla i la regidora del PSC a l'Ajuntament Elena Vila.

Es pot consultar tot el programa a través del web de Women Evolution, on també es poden fer les inscripcions amb un cost de 75 €.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.