La Festa del barri del Monestir - Sant Francesc se celebrarà del 4 al 6 d'octubre

Pati Lepe i Toni Gual seran els pregoners d'enguany


  • Comparteix:

Un moment de la cantada d'havaneres de la Festa Major del barri del Monestir - Sant Francesc l'any 2023 / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la cantada d'havaneres de la Festa Major del barri del Monestir - Sant Francesc l'any 2023 / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat celebrarà del 4 al 6 d'octubre la Festa del Barri Monestir-Sant Francesc amb dues persones molt rellevants en la vida comunitària com a pregoneres. Són Pati Lepe, que fins fa poc era tècnica municipal de suport a la Xarxa; i Toni Gual, de l'Associació de Comerciants del barri. El programa conté més de 20 propostes culturals organitzades per l'Ajuntament i la Xarxa Monestir-Sant Francesc, amb la col·laboració de les entitats i establiments més actius al barri. De la resta del programa de festes destaquen el concert i la nit jove de divendres; la matinal familiar, el sopar de carmanyola i la nit de ball de dissabte; i la paella i la rifa popular de diumenge.


CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ ÍNTEGRE

Un cap de setmana ple d'activitats

La celebració començarà divendres 4 d'octubre a les 19 h amb la cercavila a càrrec de Karabassà, continuarà amb el pregó, el concert de The Best Band in Town i amb la nit Jove amb OKDW i PD Antígones.

Dissabte dia 5, hi haurà una mostra i tallers de cultura popular i un matinal familiar amb pedalada pel barri, pintacares, puzles gegants a càrrec de QIDA i partides d'escacs. A la tarda hi ha programat el concurs de pastissos i dolços, el Xou del Casal a càrrec de l'Associació de Gent Gran Sant Cugat, la rua amb Caporales San Simón Cochabamba, el sopar de carmanyola i la nit de ball amb Emanem's Band.

Diumenge dia 6 començarà amb un bingo musical al migdia, seguit d'una paella i una rifa populars i el concert d'havaneres. La cloenda de les festes la faran els músics locals que s'animin a participar en la Jam Musical, que tindrà lloc a les 18 h als Jardins de Sant Francesc. La major part dels actes tindran lloc en els nuclis neuràlgics del barri: a l'amfiteatre dels Jardins del Vallès, la plaça d'en Coll i els Jardins de Sant Francesc.

Cartell de la Festa del barri del Monestir - Sant Francesc

Cartell de la Festa del barri del Monestir - Sant Francesc / Foto: Cedida

Inscripció prèvia i tiquets

Per algunes activitats es requereix inscripció prèvia -com és el cas del concurs de pastissos i la Jam- o tiquet -per a la rifa i la paella populars-. La venda anticipada dels tiquets es farà en una paradeta situada a l'inici de l'avinguda Cerdanyola els dijous 26 de setembre i 3 d'octubre, i al Xalet Negre a partir del dilluns 30 de setembre, on també es faran inscripcions pel concurs de pastissos i dolços.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.