Preocupació entre les famílies del Turó de Can Mates per les caques de colom al pati

Les famílies estan disposades a instal·lar una reixa, però el manteniment és competència municipal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de coloms / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de coloms / Foto: ACN

Una part del pati de l'escola Turó de Can Mates, el dels tres cursos d'infantil (de 3 a 5 anys) està tancat i inaccessible per a la canalla. El motiu: els coloms hi fan les seves necessitats i des del centre volen evitar que els infants entrin en contacte amb les deposicions. Una mare de l'escola, Alba Peña, ha reclamat aquest dilluns al ple, a l'audiència pública, solucions a l'Ajuntament; fins i tot ha explicat que hi ha membres de la comunitat del centre disposats a instal·lar una reixa com les d'un galliner per evitar que els excrements caiguin a terra.

Des de l'Ajuntament, però, reclamen que no es faci cap actuació si no s'acorda abans amb el consistori, ja que el manteniment és competència municipal. En tot cas, la regidora de Salut, Núria Fernàndez, ha assegurat que aquest és un cas de salut pública sobre el qual ja tenia constància. De fet, ha lamentat que solucions com la instal·lació de punxes i altres elements dissuasius no han funcionat per foragitar les aus fins ara.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.