Arriben els mòduls per ampliar definitivament l'escola La Mirada

Mentre duri la instal·lació, es faran servir les sales polivalents del centre per poder començar el curs aquest dilluns

Societat

Publicat ahir per Anna González

Els mòduls que han d'acollir el creixement de l'escola La Mirada ja han arribat. La majoria dels 11 tràilers previstos ho han fet aquest dijous vinguts des de Valladolid, tot i que algun arriba durant aquest divendres. Ara, els operaris hauran de muntar durant les properes setmanes les 22 unitats que conformen aquest nou mòdul que amplia el centre, que incorpora aquest curs dues noves línies amb les quals ja comptarà amb tots els cursos de primària. La instal·lació i l'acondicionament dels interiors està previst que s'allarguin uns 15 dies com a màxim. L'arribada tard de les peces no impedirà que l'alumnat pugui començar les classes aquest dilluns, però ho hauran de fer fent servir temporalment sales polivalents que ja té l'equipament.


Un dels tràilers que han portat els mòduls / Foto: Cugat Mèdia



Aquesta és la darrera vegada que l'escola s'ha d'ampliar amb mòduls, ja que enguany el centre ja comptarà amb tots els cursos de primària.

Imatge de l'espai / Foto: Cugat Mèdia



No és la primera vegada que la instal·lació dels espais per encabir el creixement curs a curs de l'escola s'endarrereix. Això, però, no significa que enguany els alumnes no puguin començar el curs aquest 9 de setembre. L'alumnat de sisè, que és el que s'instal·larà a les noves unitats, desenvoluparà l'activitat a les sales polivalents fins que els mòduls estiguin completament instal·lats.

Instal·lació d'una de les unitats que conformen el mòdul / Foto: Cugat Mèdia



L'escola La Mirada va començar la seva activitat al 2016 i des de llavors ho ha fet en mòduls situats al costat de l'escola L'Olivera. De fet, aquest curs completarà la primària la primera promoció del centre, que haurà fet tots els cursos en mòduls sense veure l'escola definitiva.