Tot a punt per a la Festa Major de Les Planes

La festa del barri començarà aquest divendres 6 de setembre amb el pregó de la mà del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Lledoners


  • Comparteix:

Inflables de la Festa Major de Les Planes del 2023 / Foto: Cugat Mèdia

Inflables de la Festa Major de Les Planes del 2023 / Foto: Cugat Mèdia

Música en directe, inflables i els campionats de ping-pong i petanca ompliran aquesta setmana els carrers de Les Planes amb l'inici de la Festa Major del barri. El Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Lledoners, situat al barri des de fa 25 anys és l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major de Les Planes. De la mà de dos dels seus membres les festivitats començaran aquest divendres 6 de setembre i s'allargaran fins al dia diumenge 8.

El pregó del CRAE tindrà lloc a l'Espai Pere Grau a les 21 h. Mantenint els trets habituals de la festa planenca, el plat fort serà el dissabte amb la botifarrada popular i la música de l'Orquestra Aquarium. Uns dies de gresca que acabaran posant el punt final amb la festa Holi.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE LES PLANES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.