Sant Cugat juga un paper protagonista en la nova sèrie de Movistar Plus+ 'Terra Alta'

L'exterior de la Biblioteca Gabriel Ferrater ha estat l'escenari en què s'ha rodat aquest dimecres una de les escenes més importants de la temporada


  • Comparteix:

Imatge del rodatge d'aquest dimecres a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del rodatge d'aquest dimecres a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha tornat a ser aquest dimecres el plató de rodatge d'una ficció televisiva. En concret, l'exterior de la Biblioteca Gabriel Ferrater ha estat l'escenari d'una de les escenes més importants de la nova sèrie produïda per Movistar Plus+ i Secuoya Studios 'Terra Alta', basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, guanyadora del Premi Planeta 2019. La producció compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Miguel Bernardeau, que interpreta l'agent dels Mossos Melchor Marín en aquest thriller policíac en què també hi apareixen Ivan Massagué, Marta Etura, Bea Segura i Pablo Derqui, entre d'altres, a més de la col·laboració del valldoreixenc Francesc Orella.

L'emplaçament santcugatenc ha estat només una de les localitzacions del rodatge, que s'ha fet en gran part a Barcelona, però també a la comarca de la Terra Alta i a Tenerife. De fet, tot i que l'exterior de la biblioteca de l'avinguda del Pla del Vinyet, efectivament representarà una biblioteca a la ficció, l'interior es rodarà a les Canàries.

La productora executiva de la sèrie, Ángela Agudo, ha explicat a Cugat Mèdia que el rodatge a Sant Cugat, malgrat ser de només una jornada, ha estat "intens" precisament perquè s'ha enregistrat un esdeveniment clau de la temporada. Agudo també ha detallat que, tot i ser una de les últimes localitzacions que havien escollit, han gaudit de totes les facilitats a Sant Cugat perquè el rodatge fos un èxit.

Més imatges del rodatge d'aquest dimecres a l'avinguda del Pla del Vinyet de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Més imatges del rodatge d'aquest dimecres a l'avinguda del Pla del Vinyet de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia / Foto: Foto: Cugat Mèdia

La trama se situa precisament a la comarca de la Terra Alta i narra la investigació d'un doble assassinat a una de les famílies més poderoses i riques de la zona, poc després de la Guerra Civil espanyola. La ficció encara no té data d'estrena fixada i la producció es troba a meitat de rodatge.


Ángela Agudo

Hem vingut a rodar l'exterior de la biblioteca i, tot i que només fem una jornada, és una de les més importants perquè gravem un dels successos més importants de la temporada. Així que ha estat poc temps, però intens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.