El Funicular de Vallvidrera reprèn el servei aquest cap de setmana

Els treballs han consistit principalment en la revisió dels components mecànics i de control de la sala de màquines, del traçat i dels dos vehicles


  • Comparteix:

El Funicular de Vallvidrera en circulació / Foto: FGC

El Funicular de Vallvidrera en circulació / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reprendrà aquest dissabte, dia 24 d'agost, el servei habitual del Funicular de Vallvidrera un cop finalitzades les tasques de revisió anual de la infraestructura.

Tal com estava previst, aquests treballs programats de manteniment han durat prop de tres setmanes i han consistit principalment en la revisió dels components mecànics i de control de la sala de màquines, del traçat i dels dos vehicles. A més, s'ha dut a terme una revisió dels frens de la sala de màquines i s'han substituït, per canvi cíclic, el fre de carril i les rodes del cotxe 2. També s'han implementat millores en les portes d'andana de les estacions per reduir el temps de resolució de possibles avaries.

Ferrocarrils ha garantit la mobilitat de totes les persones usuàries durant el període d'interrupció del servei amb un operatiu alternatiu per carretera, amb autobusos, i amb el mateix horari que el servei habitual del funicular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.