Set anys dels atemptats de Barcelona i Cambrils, on van ser ferides dues santcugatenques

16 persones van morir en l'atac i més de 150 van resultar ferides

Un dels punts principals on van tenir lloc els atemptats / Foto: ACN

Societat

Publicat avui, a les 06:00 per Alex Suarez

Un dia com avui fa set anys Catalunya vivia una jornada negra amb els atemptats terroristes del 17-A a la Rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils. En l'atac jihadista van morir 16 persones i 150 van resultar ferides, entre les quals hi havia dues santcugatenques. Aquestes víctimes van haver de ser ingressades a la Unitat de Cures Intensives de Mútua Terrassa, una situació que va sacsejar Sant Cugat. Adriana Martín, filla i germana de les ferides, va explicar a Cugat Mèdia com va viure la tragèdia i es va mostrar molt crítica amb el paper de l'administració pública amb les víctimes i familiars de l'atemptat. La justícia va dictar sentència l'any 2021 amb una pena d de 53 anys i mig de presó a Mohamed Houli i 46 anys i mig a Driss Oukabir, dos dels principals acusats. També va condemnar a vuit anys de presó a Said ben Iazza per col·laboració amb organització terrorista.

Aquestes víctimes van haver de ser ingressades a la Unitat de Cures Intensives de Mútua Terrassa, una situació que va sacsejar Sant Cugat.

Adriana Martín, filla i germana de les ferides, va explicar a Cugat Mèdia com va viure la tragèdia i es va mostrar molt crítica amb el paper de l'administració pública amb les víctimes i familiars de l'atemptat.

La justícia va dictar sentència l'any 2021 amb una pena d de 53 anys i mig de presó a Mohamed Houli i 46 anys i mig a Driss Oukabir, dos dels principals acusats. També va condemnar a vuit anys de presó a Said ben Iazza per col·laboració amb organització terrorista.