El xalet de la plaça del Rabassalet de les Planes, un capritx de 2 milions d'euros

La casa, catalogada per l'Ajuntament, és de 1906 i està a la venda


  • Comparteix:

Imatge de la vila en venda / Foto: Engel&Völkers

Imatge de la vila en venda / Foto: Engel&Völkers

La vila de la plaça del Rabassalet, a les Planes, està en venda. Està formada per uns terrenys de 3.500 metres quadrats, que inclouen un xalet de 595 metres quadrats, distribuïts en tres plantes, amb vuit dormitoris. Per descomptat, hi ha piscina, celler, un apartament independent i vistes a la serra de Collserola. Es tracta d'una construcció de 1906 inclosa en el catàleg de l'Ajuntament de Sant Cugat i que ara es pot comprar per 2,15 milions d'euros.

L'anunci de la venda es pot consultar al portal especialitzat en compravenda d'habitatges de luxe Engel & Völkers.

Tal com es recull al catàleg municipal, l'edifici principal és un xalet arrebossat amb color rosat, de planta rectangular. Les llindes de les finestres estan decorades amb motius florals de terracota, d'estil modernista. La façana està rematada amb frontó motllurat. Segons s'apunta en la catalogació, el conjunt és semblant a les cases Barnils o Mir.

L'edifici de la vila, fotografia el 1983

L'edifici de la vila, fotografia el 1983 / Foto: Gemma Estrada i Pinell



Segons la catalogació, l'edifici es va construir durant la primera dècada del segle passat, aprofitant el procés d'urbanització de l'entorn del Tibidabo, que es va engegar a finals del segle XIX. Una de les obres destacades d'aquest període va ser la construcció del Casino de la Rabassada (1911). De fet, aquell espai va propiciar que a la zona s'hi edifiquessin torres d'estiueig.


A la planta baixa, la casa disposa de quatre habitacions dobles, i cada parell comparteix un lavabo que les comunica. En aquest primer nivell és on hi ha el celler. A la primera planta hi ha la cuina, un saló que connecta amb la terrassa i un altre lavabo. A la segona planta hi ha la suite (amb bany i vestidor), i tres dormitoris més, amb un altre bany. També hi ha unes golfes que disposen d'una habitació més i un traster.

Imatge de l'interior del xalet

Imatge de l'interior del xalet / Foto: Engel & Völkers


Imatge de l'interior de l'edifici

Imatge de l'interior de l'edifici / Foto: Engel & Völkers



Al jardí hi ha piscina, hort, una pèrgola i, fins i tot una zona boscosa. La finca disposa d'una altra edificació, amb habitació, cuina i bany.

Imatge dels terrenys de la vila

Imatge dels terrenys de la vila / Foto: Engel & Völkers




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.