L'AMB aprova la construcció del nou pavelló per a la rítmica a la ZEM de la Guinardera

El projecte té una inversió de 2,82 milions d'euros i es preveu que les obres comencin durant l'estiu del 2025


  • Comparteix:

Exterior del nou pavelló a la Guinardera / Foto: Ajuntament

Exterior del nou pavelló a la Guinardera / Foto: Ajuntament

Pas endavant per a la construcció del pavelló de gimnàstica rítmica a la la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la Guinardera, després que aquest dimarts la Junta de govern de l'Àrea Metropolitana de Barcelona n'hagi aprovat el projecte de construcció. Les obres, que executarà i pagarà l'AMB per encàrrec de l'Ajuntament, suposaran una inversió de 2,82 milions d'euros. Es preveu que es puguin licitar abans d'acabar aquest 2024 i que les obres s'iniciïn durant l'estiu del 2025.

El nou pavelló es construirà entre el pavelló ja existent i la rampa d'accés al camp de rugbi-pista atletisme. Disposarà d'un espai d'entrenament amb una planta rectangular de 35 metres de llarg, 19,6 metres d'ample i 12 metres d'alçada, on hi haurà dos tapissos de 14x14 metres. La superfície construïda serà d'uns 950 m2 amb un aforament de gairebé 500 persones. El termini d'execució previst, una vegada comencin les obres, és de 9 mesos.

Render exterior del pavelló de rítmica a la Guinardera

Render exterior del pavelló de rítmica a la Guinardera / Foto: Ajuntament


Un 'hub' esportiu a a la Guinardera

Paral·lelament, també s'estan fent passos per a la construcció d'un altre pavelló a la Guinardera. Aquest, estava previst que s'ubiqués a l'avinguda de Roquetes, entre la plaça de l'Oli i la rotonda de Can Solà, però a inicis d'any l'Ajuntament va certificar el canvi d'ubicació.

Amb el canvi d'ubicació, l'Ajuntament va haver de fer un canvi de planejament en uns terrenys que eren de sòl privat. Així, els de la Guinardera van passar a titularitat pública després d'un l'intercanvi amb el propietari a canvi d'un terreny situat a la Via Augusta amb l'avinguda d'Europa. Vallès ha assegurat que l'objectiu és "continuar ampliant les instal·lacions esportives de la ciutat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.