El carrer Pompeu Fabra es pacificarà per millorar la connexió amb bici del barri de Mas Gener

El projecte s'ha aprovat aquesta setmana en junta de govern


  • Comparteix:

Carrer de Pompeu Fabra / Foto: Google Maps

Carrer de Pompeu Fabra / Foto: Google Maps

La Junta de Govern ha aprovat aquesta setmana el projecte per pacificar el carrer de Pompeu Fabra de Mira-sol, on s'implementarà un carril bici. Així, es millorarà la connexió del barri de Mas Gener, tal com s'havia planificat en els Pressupostos Participatius. L'execució es durà a terme en els pròxims mesos per incrementar la seguretat del veïnat. També se'n veuran beneficiades les famílies que l'utilitzen per anar a l'Institut Escola Catalunya.

Les actuacions, però, seran diferents segons els trams del carrer de Pompeu Fabra. D'aquesta manera, entre rambla Baixador i plaça de la Llaurada es farà un carril bici segregat dels vehicles de motor. D'aquest punt fins a la plaça del Blat es canviarà el sentit de circulació entre el carrer Eivissa i el passeig del Nard i entre el carrer dels Andes i la plaça del Blat, s'implantarà un carril bici que compartirà calçada amb vehicles i reducció de l'aparcament de cotxes a 40 places.

Plànol de les obres a Mas Gener

Plànol de les obres a Mas Gener / Foto:



Finalment, en l'encreuament entre Pompeu Fabra i passeig del Nard es farà una cruïlla elevada i amb passos de vianants per millorar la seguretat i obligar els vehicles a reduir la velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.