CGT: 'Fem una crida a la defensa dels drets dels treballadors de PAIDOS-Fundesplai'

El sindicat ha ofert una roda de premsa davant l'escola Pins del Vallès per condemnar l'acomiadament "irregular" d'una treballadora


  • Comparteix:

Alguns dels membres de la CGT tapats amb màscares durant la roda de premsa davant l'escola Pins del Vallès / Foto: Cugat Mèdia

Alguns dels membres de la CGT tapats amb màscares durant la roda de premsa davant l'escola Pins del Vallès / Foto: Cugat Mèdia

La CGT manté la pressió pública contra PAIDÓS-Fundesplai per l'acomiadament d'una treballadora. Aquest dimecres el sindicat ha ofert una roda de premsa per fer una crida a la ciutadania a defensar els drets dels treballadors de l'empresa que fa 25 anys que gestiona la major part de centres educatius i de lleure de la ciutat. Des de la CGT ha assenyalat que existeix un 'un clima de por i inseguretat' que cal combatre. De fet, algunes de les persones que han parlat amb la premsa ho han fet amb màscares per ocultar la seva identitat.


Dani Sánchez, secretari d'acció jurídica d'ensenyament de la CGT, durant la lectura del manifest ha demanat el suport de les famílies que duen els seus fills i filles als casals d'estiu per defensar aquests drets laborals, que consideren vulnerats.

La CGT havia omplert el dimarts diferent punts de la ciutat de cartells per acusar a PAIDOS-Fundesplai de no complir amb el conveni laboral. En els propers dies tenen previst reunir-se amb PAIDOS-Fundesplai per tractar el conflicte, però consideren que la companya ha sigut acomiadada per assistir a la vaga del passat 6 de setembre, i que emprendran mesures més dures si fa falta.





Dani Sánchez

Aquest clima de por i inseguretat subratlla la necessitat urgent de protegir els drets laborals de les treballadores de PAIDOS Fundesplai, per tant fem una crida a la solidaritat de la comunitat educativa en defensa dels treballadors i treballadores de PAIDOS-Fundesplai i de la millora de les seves condicions de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.