Obres a l'R8: servei de bus entre Rubí i Martorell durant un mes a partir de Sant Joan

Del 24 de juny al 20 de juliol aquesta línia de Rodalies estarà tallada de dilluns a divendres per les obres del Corredor Mediterrani a Castellbisbal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Foto: ACN

Renfe establirà un pla alternatiu de transport a l'R8 de Rodalies per carretera entre Martorell Central i Rubí Can Vallhonrat mentre durin les obres d'adaptació a ample estàndard que Adif executarà entre Castellbisbal i Molins de Rei. Renfe detalla que aquesta afectació durarà entre el 24 de juny i el 20 de juliol, només de dilluns a divendres. El primer tren del dia amb destinació Granollers Centre i l'últim amb destinació Martorell Central tampoc es veuran afectats pel tall.

La companyia ferroviària explica que en aquestes quatre setmanes hi haurà 25 autobusos que oferiran prop de 200 trajectes diaris per sentit, en un pla acordat amb la Generalitat de Catalunya.

Les obres que s'hi faran formen part de les noves actuacions en el nus de Castellbisbal per impulsar la connexió del Corredor Mediterrani al nord i sud i amb Europa. Així doncs, els treballs comprenen la renovació de vies per al posterior desplegament del tercer fil i la instal·lació de nous equipaments de via i sistemes de senyalització.

L'R4, també afectada

L'R4 també es veurà afectada, però en aquest cas fins al 25 d'agost. En aquesta línia, els serveis alternatius seran entre Castellbisbal i Molins de Rei, en una primera fase, i entre Martorell Central i Molins de Rei, en una segona fase.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.