Interior desplega un dispostiu especial per Sant Joan pel 'triple impacte'

S'espera que surtin uns 460.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona


Roda de premsa sobre el cap de setmana de Sant Joan / Foto: ACN

Roda de premsa sobre el cap de setmana de Sant Joan / Foto: ACN

El 'triple impacte' de la revetlla de Sant Joan, els tres dies de festa i la celebració del gran premi de F1 a Montmeló posen aquest cap de setmana el focus en les carreteres. L'AP-7, que passa per Sant Cugat i les vies cap a les destinacions costaneres es preveu que siguin les que concentrin una afluència més gran de vehicles. De fet, el Servei Català de Trànsit (SCT) estima que uns 460.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona entre el divendres i el dissabte. En aquesta línia, Mossos d'Esquadra durà a terme 1.106 controls viaris a les zones amb major nombre de desplaçaments i en els nuclis urbans. Alhora, Interior ha activat un dispositiu extraordinari que preveu un reforç del personal de Bombers de la Generalitat.

El conseller d'Interior en funcions, Joan Ignasi Elena, ha fet una crida a la prudència i ha realçat també la lluita contra les violències sexuals com un dels altres factors claus d'aquest cap de setmana. La nit i matinada de la revetlla de Sant Joan és, juntament amb Cap d'Any, la nit de més activitat al CAT112.

Durant tot el cap de setmana hi haurà vols de control de velocitat des de l'helicòpter de Trànsit. Pel que fa a l'operació de tornada, es calcula que uns 280.000 vehicles retornin el dilluns a la capital.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR