Abel Calvet (OCOA Travel): 'El que venem nosaltres no és el bitllet d'avió, és el coneixement'

El Japó, l'Àfrica negra, Costa Rica i Perú, les destinacions més triades per aquestes vacances d'estiu


  • Comparteix:

Abel Calvet, director i fundador d'OCOA Travel / Foto: Cedida

Abel Calvet, director i fundador d'OCOA Travel / Foto: Cedida

Les vacances d'estiu són a la cantonada i arriba el moment de fer aquell viatge somiat i tan esperat. Si hem estat previsors haurem pogut triar destí. Si hem fet tard haurem de canviar els plans. És el que pot passar si triem el Japó, una destinació de gamma alta on 'està tot reservat', segons afirma el director i fundador d'OCOA Travel, Abel Calvet, que assegura que 'els preus encara pujaran més l'any que ve'. El país asiàtic és el destí estrella d'aquest estiu, seguit de l'Àfrica negra, Costa Rica i Perú.

ESCOLTA-HO

La pandèmia ha canviat el comportament de la ciutadania en relació amb les vacances. "Des de 2020 som més previsors a l'hora d'organitzar les vacances", afirma Calvet. Es poden organitzar contractant els serveis a través d'internet o bé es pot acudir anar a una agència de viatges. Però que es busca quan es va a una agència?

"El client busca assessorament professional i segurerat, però el que venem nosaltres actualment no és el bitllet d'avió o l'hotel, és el coneixement", respon Calvet, que distingeix entre les agències que operen per internet i les tradicionals, com OCOA Travel, amb 20 anys de servei a Sant Cugat organitzant viatges i experiències "a mida". "Ens adaptem al client; li preguntem què desitja i ho ajustem al destí triat", diu Calvet.

Un dels segells que distingeix aquesta agència de viatges és el compromís amb la sostenibilitat. Viatjar de manera responsable i respectuosa és possible i a OCOA Travel tenen clar aquest compromís. De fet, son membre de l'associació internacional Biosphere, que certifica s'està treballant en aquesta línia.

Al màxim responsable d'OCOA Travel, que també opera des de ciutats com Barcelona, Girona i Madrid, també parla sobre com acostuma a viatjar el veïnat i reflexiona sobre cap a on anirà el sector els pròxims anys, en aquesta entrevista al programa 'Connectats'.


Abel Calvet

Busquen l'assessorament, la seguretat i sobretot el coneixement que tenim nosaltres, i el que fem és adaptar-lo a tu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.