El Monestir de Sant Cugat, en el top-10 d'atractius culturals més valorats de la demarcació de Barcelona

Ha obtingut una nota de 9,29 en l'Índex de Reputació Online del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir, vist des de la coberta / Foto: Cugat Mèdia

El Claustre del Monestir, vist des de la coberta / Foto: Cugat Mèdia

El Monestir de Sant Cugat és un gran atractiu cultural que compta amb una valoració molt positiva per part dels turistes que visiten la ciutat. Així ho determina l'Índex de Reputació Online (iRON) del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona. Aquest estudi li atorga una puntuació de 9,29 sobre 10, obtenint la setena posició del rànquing d'atractius culturals més valorats de la demarcació de Barcelona, fora de la capital catalana.

L'atractiu cultural que obté la millor puntuació és el conjunt monumental de Rupit, amb un 9,43, seguit del Monestir de Montserrat (9,38) i el Poblat Ibèric Puig Castellar a Santa Coloma de Gramenet (9,37). Els altres atractius que apareixen en la llista del top-10 són La Seu d'Ègara de Terrassa (9,37), el Museu Romàntic Can Papiol a Vilanova i la Geltrú (9,32), el Món Sant Benet a Sant Fruitós de Bages (9,31), la Masia Freixa de Terrassa (9,29), el Pessebre vivent de Corbera de Llobregat (9,23) i la Cova de Sant Ignasi a Manresa (9,21).

Els turistes de la demarcació de Barcelona qualifiquen la seva experiència turística amb un 8,28, sent la nota més alta des que es va iniciar l'estudi fa 8 anys. L'estudi de la Diputació ha estat elaborat a partir de 2,1 milions d'opinions en línia d'usuaris als principals portals turístics, on s'ha valorat els sectors dels allotjaments, restaurants i atractius turístics. Aquest darrer, categoria en què es troba el Monestir de Sant Cugat, concentra el 32% de les valoracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.