El comerç de Sant Cugat fa bullir la ciutat amb la Nit en Blanc

La jornada també ha tingut tarannà cultural i solidari


  • Comparteix:

Els carrers de Sant Cugat s'han tenyit de blanc aquest dissabte amb l'11a edició de la Nit en Blanc. Comerç, festa i solidaritat han omplert el centre de la ciutat, on un centenar de comerços ha protagonitzat la vetllada farcida d'activitats. Es tracta d'una proposta organitzada per Sant Cugat Comerç; la presidenta de l'entitat, Aïda Fernández, ha posat en valor la capacitat de la Nit en Blanc per 'arribar a la gent de la ciutat i a la gent de fora'.

Música en directe, coreografies i dansa repartides en sis escenaris han acompanyat la cita per on els santcugatencs han pogut comprovar de primera mà la vitalitat del teixit comercial de la vila.

A la Nit en Blanc també hi ha hagut espai per la solidaritat amb una subhasta a la plaça dels Quatre Cantons de pintures creades per persones amb discapacitat del taller Jeroni de Moragas. El tema de les obres ha estat la sostenibilitat i els diners recaptats es destinaran a aquesta entitat.

Per a l'alcalde, Josep Maria Vallès, la Nit en Blanc posa en valor del comerç, que "cohesiona, fa poble i fa ciutat". També ha celebrat el tarannà cultural de la iniciativa. Per tot plegat, considera que aquesta trobada serveix com a "prèvia de la Festa Major".

Sant Cugat torna així a una Nit en Blanc multitudinària i que també ha estat un reclam per centenars de visitants d'altres indrets que han visitat les paradetes de la ciutat.




Josep Maria Vallès

La festa del comerç, de la música, de la dansa, de la integració, de la solidaritat. Està molt bé que Sant Cugat surti al carrer i gaudeixi del comerç que tenim, un comerç molt important. Al final el comerç cohesiona, fa poble, fa ciutat i la música i la dansa i la cultura també alimenta l'ànima dels santcugatencs, per tant està molt bé. Jo crec que és una prèvia de la Festa Major de Sant Cugat.

Aïda Fernández

Que aconseguim arribar a la gent de la ciutat i a la gent de fora, perquè molts no són clients, sinó amics perquè portem molts anys i és una manera de què ens coneguem millor, d'escoltar les seves necessitats, que volen i viure el comerç festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.