Dos detinguts per un robatori a una casa de Sant Cugat

Els presumptes lladres van ser enxampats pels Mossos en un altre robatori a Premià de Dalt


  • Comparteix:

Foto d'arxiu / Foto: ACN (Albert Segura)

Foto d'arxiu / Foto: ACN (Albert Segura)

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones relacionades amb un robatori a una casa de Sant Cugat. Es dona la circumstància que els presumptes autors d'aquest robatori van ser localitzats a través de la investigació per un altre cas a un domicili de Premià de Mar, amb circumstàncies i modus operandi similars. Els dos detinguts han passat ja a disposició judicial, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Segons el cos de seguretat, el primer robatori va tenir lloc a Sant Cugat el 22 de maig. Dies més tard, el 3 de juny, es va rebre avís per un robatori a un domicili de Premià de Dalt, on es va localitzar a l'entorn dels fets dues persones encaputxades que deien estar fent turisme per la zona.

Finalment, la investigació va permetre relacionar i detenir les dues persones identificades a Premià de Dalt pel robatori, així com amb el cas de Sant Cugat registrat dies abans.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.