El santcugatenc Vicenç Fisas, Premi ICIP Construcció de Pau 2024

L'Institut Català Internacional per la Pau reconeix la trajectòria de l'activista i investigador per la pau i els drets humans


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Vicenç Fisas / Foto: ACN (Ariadna Matamoros)

Imatge d'arxiu de Vicenç Fisas / Foto: ACN (Ariadna Matamoros)

L'investigador i activista santcugatenc Vicenç Fisas rebrà el Premi ICIP Construcció de Pau 2024. L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) li reconeix amb aquest guardó 'l'extensa i continuada trajectòria en el camp de la investigació i l'activisme per la pau i els drets humans, i la mediació i l'anàlisi de conflictes'. El lliurament de la distinció tindrà lloc al setembre, al Parlament de Catalunya, aprofitant la commemoració del Dia Internacional de la Pau.

Vicenç Fisas (Barcelona, 1952) és doctor en Estudis sobre Pau per la Universitat de Bradford del Regne Unit. Durant la seva trajectòria, ha estat facilitador i analista de conflictes violents i processos de pau i ha elaborat investigacions acadèmiques sobre conflictes, cultura de pau i desarmament. És autor de més d'una setantena de llibres sobre aquests àmbits i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.