L'11a edició de la nit en blanc, més solidària que mai

Enguany més de 1.500 persones participaran en la vetllada que uneix el comerç amb la ciutadania


  • Comparteix:

Presentació de l'11a edició de la nit en blanc / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de l'11a edició de la nit en blanc / Foto: Cugat Mèdia

La solidaritat serà la protagonista de l'11a edició de la Nit en blanc que se celebrarà el dissabte 8 de juny. Amb el lema 'el comerç integra, una nit de festa i solidaritat', comptarà amb gairebé un centenar de comerços, serveis i locals de restauració de Sant Cugat i amb la participació de més de 1.500 persones, 900 de les quals artistes. Sis escenaris diferents repartits pel centre de Sant Cugat acolliran activitats artístiques ben variades que començaran a les 18 h i s'allargaran fins a les 23 h. Un exemple és la plaça de Quatre Cantons que es convertirà en una sala d'exposicions on es podran veure les vuit peces creades per participants del Taller Jeroni Moragas i amb 'un vessant crític de la situació actual', segons han explicat representants del taller.

La plaça tindrà també un llenç en blanc per tal que els ciutadans puguin participar pintant-lo al llarg de la jornada. Un cop completat, aquest serà adquirit simbòlicament pel Banc Sabadell. Cants d'havaneres, corals o el grup de música Árboles Amarillos són algunes de les propostes que es podran escoltar aquell dia.

Localitzacions

Per la seva banda, la plaça d'Octavià acollirà les propostes dansa contemporània i clàssica. Can Quitèria esdevindrà un escenari dinàmic amb mostres de hip-hop, salsa i country. Tant és així, que s'ha convidat a tots els grups de country del Vallès Occidental a participar. La plaça de Sant Pere (Mercat Vell) es convertirà en un espai popular amb una graellada. La plaça dels Quatre Cantons, la plaça Dr. Galtés i un petit escenari a la Magnòlia acabaran de conformar les localitzacions d'aquesta edició.

Així mateix, més de 70 establiments hi participaran amb descomptes i ofertes especials. Enguany, però no es repartiran els tradicionals barrets sinó que seran substituïts per uns ventalls amb el logotip de l'edició.

El tinent d'alcaldia de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat, Bernat Picornell, acompanyat de la gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos, ho han explicat en la presentació que ha tingut lloc aquest dimecres a la sala de plens de l'Ajuntament. En aquesta també hi han participat la directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, i el representant del Taller Jeroni de Moragas, Albert Rubí, dues entitats que tindran un paper fonamental en aquesta 11a Nit en blanc.

En aquesta línia, Picornell ha assegurat que "el comerç de Sant Cugat gaudeix d'una bona salut i d'un bon moment". Amb una crida a la ciutadania a participar un any més a la Nit en blanc, representants de Sant Cugat Comerç han assegurat que aquesta festa va més enllà del negoci i és una manera de donar les gràcies a la ciutadania de Sant Cugat.




Bernat Picornell

El comerç de Sant cugat gaudeix d'una bona salut i d'un bon moment. I és improtant ho expliquem no només per la gent de la ciutat sinó també la gent de fora perquè quan més ho expliquem anirem a millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.