La fundació Vinne farà una pel·lícula inclusiva

L'entitat santcugatenca ha celebrat al SC Trade Center el seu acte anual


  • Comparteix:

La fundació Vinne celebra el seu acte anual al SC Trade Center / Foto: Cugat Mèdia

La fundació Vinne celebra el seu acte anual al SC Trade Center / Foto: Cugat Mèdia

Amb el cinema com a fil conductor, la fundació santcugatenca Vinne ha anunciat que faran una pel·lícula inclusiva en el seu acte anual. Dirigida per Joan Gil, serà una comèdia que relatarà la història d'un grup d'amics heterogeni amb una cosa en comú: la passió pel cinema. Aquesta mateixa passió els impulsarà a crear un film per salvar el cinema del poble: els cinemes Guiu, a la Seu d'Urgell. El repartiment està format majoritàriament per actors naturals, és a dir, actors no professionals i tindrà com a protagonistes l'actriu i periodista Patty Bonet i l'Abel Folk. Bonet ha manifestat la necessitat de canviar la mirada de la societat i avançar cap a un cinema més inclusiu.

Amb l'objectiu de trencar amb els prejudicis, l'acte s'ha celebrat aquest dimarts al SC Trade Center i ha comptat amb la participació de l'excol·laborador de Cugat Mèdia i actor, Quim Llisorgas i la comunicadora i coach, Elisenda Camps; i amb la presència de la regidora de drets socials, Gemma Aristoy. La presidenta de la fundació, Eulàlia Planes, ha reivindicat el valor de les persones amb unes capacitats diferents. Vinne, té per objectiu trencar amb els prejudicis i connectar empreses amb entitats socials del tercer sector.




eulàlia planes

PEr nosaltres és una aposta en comú de lo que fem des de les entitats socials amb les empreses. A vegades ens pensem que la gent amb altres capcitats són inútils i la veritat que sovint són més útils que tots nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.